onsdag den 8. juni 2011

Kylle-Rylle med rødt og grønt

Til aften lavede jeg en lille, hurtig kylle-rylle-ret.
1 stort løg (i tern) svitses sammen med en rød peber (i tern). Tilsættes 2 spsk grøn karrypasta. Derefter 600 gr. kyllingeinderfilet som brunes godt af. Tilsættes 1 dåse kokosmælk og koger så længe det nu passer. Tilsidst tilsættes 1 bundt asparges i mundrette bidder, som koger med det sidste minut. Smages til med salt og peber.
Den opmærksomme læser vil nu have opdaget, at jeg er gået over til billeder i ekstra stor størrelse.
Dette er et forsøg :-)

I skal da osse lige have et billede af vores guldregn som står ved terrassen. Den er så flot i aftenbelysning :-)


Go´nat derude :-) Selvom jeg slet ikke skal i seng endnu.....der er ikke noget bedre end de sene aften- og nattetimer :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar