onsdag den 8. juni 2011

Chez Tony - Århus ...hader at poste negative anmeldelser, men når det nu er sådan det er !

For nogle måneder siden spiste min kære husbond og jeg selv på Chez Tony i Tordenskjoldsgade. Troede egentlig vi skulle spise italiensk, men nej ! Det var græsk og forventningerne var positive :-)
Vi startede med auberginesalat og tzatziki, ikke noget at skrive hjem om, men heller ikke dårligt :-)

Auberginesalat

Tzatziki

Min husbonds hovedret var dagens fisk, i dette tilfælde forel (er det med et eller to r´r?), tzatziki, bulgur, græske kartofler, pitabrød og citron. Fint og lækkert og fisken var dejlig :-), sagde han :-)


Min hovedret var sværdfisk på spyd. Lækkert tænkte jeg, men da tog jeg fejl. Fisken var grillet alt for længe og var derfor både tør og hård. Jeg er ikke vild med at klage men tog mig alligevel sammen til at sige det til tjeneren, da han kom med ekstra drikkevarer.(Noget skulle der jo til, for at skylle fisken ned!)
Jeg spiste lidt videre og efter ca. 15 min. kom kokken og undskyldte og tilbød et nyt fiskespyd. Jeg takkede nej, da jeg allerede havde spist mig halvt igennem og levnede så resten og spiste mig mæt i tilbehør, som i øvrigt var det samme som min husbonds!

Åh, havde glædet mig til at spise ude sammen med min kære husbond, men gider altså ikke dårligt tilberedt mad. Det mindste man kan forlange er sgi da, at kokken kan grille fisk, ikk´?

7 kommentarer:

 1. Jeg har kun spist der en gang - og kommer bestemt ikke igen. Faktisk var det så ringe at jeg valgte ikke at blogge om det, orkede simpelthen ikke at skrive et langt negativt indlæg. Det er bare sært, for jeg har hørt mange rose stedet til skyerne - måske har de haft nogle andre forventninger?

  Kender du CuCos nede ved åen? Efter min mening er det noget af det bedste græske mad i Århus. Smørmør lammekølle med godt rustikt tilbehør *mums*

  SvarSlet
 2. Øv for fa***! Men dårlige anmeldelser er jo vigtige. Bliver helt bange, når jeg ser de bølgeskårede gulerødder!

  SvarSlet
 3. Hej Malou,
  Du kunne nu godt have blogget om den dårlige oplevelse, så havde vi måske været sparet for det :-)
  Kender ikke CuCos men det skal da klart prøves :-) Altid dejligt at få anbefalet go´e steder:-)

  SvarSlet
 4. Hej Frk.Skjold,
  kan godt forstå din angst for de bølgeskårede gulerødder, smagte af samme grund ikke på dem. Det var alligevel for 80´er-agtigt.
  Kh.Lotte

  SvarSlet
 5. Det er altid kedeligt med en dårlig oplevelse, jeg har nu kun gode oplevelser af stedet men jeg har også kun brugt deres take out menu, som jeg synes er rigtig godt til prisen men forventningerne ligger dog så også på højde med hvis der blev bestildt pizza.
  Det har aldrig været et sted jeg ville tage ud af spise men synes nu altid der har været mange gæster derinde.

  SvarSlet
 6. Hejsa

  Jeg har for 4-5 år siden arbejdet det sted de fik deres sværdfisk fra og det er den klassiske kedelig Optøet slags som bare kræver en lille smule for meget og alt er ødelagt. Kan kun give dig ret i at deres mad ser 80er ud.

  Mvh
  Jesper

  SvarSlet
 7. Hej Jesper,
  Ja, det myldrede ud og ind med take away-gæster hele tiden mens vi spiste, så jeg tror det er meget populært. Det kan da osse godt være, at man bare skal betragte det som græsk fastfood :-) Så var det bare mine forventninger det var galt med :-)
  Kh.Lotte

  SvarSlet