torsdag den 26. maj 2011

Længe siden...

Nå! Op på hesten igen...Det er godt nok længe siden jeg har været aktiv her på bloggen. Det startede med en langvarig influenza, derefter en arvesag og så og så og så... Men nu er jeg her igen :-)
I går spiste jeg frokost sammen med min søster på Globen Flakket ved Åen i Århus. Det var en blandet fornøjelse ! Min Pariserbøf var ok, men blev serveret uden brød under ??? I min verden serveres Pariserbøf altid på et stykke smørstegt, hvidt brød. Her serveredes 3 små stykker meget klægt, mørkt brød i en brødkurv ved siden af !!!
Pariserbøf

Klægt brød !

Nå, men værre var det med min søsters Pasta Serrano. Den var simpelthen kold flere steder og helt hård at tygge i. Hun henvendte sig til tjeneren og fik lovning på en ny portion. Bedre held næste gang, skulle man tro. Men nej, nøjagtigt det samme skete igen. Det virkede som om pastaen var varmet op i mikroovn. Igen kold og hård mange steder. Det endte med at hun ikke skulle betale for maden.


Så tænker jeg bare, at køkkenet ikke havde evnerne til at koge en god pasta al dente, hvis de kunne lave samme fejl 2 gange. Ærgerligt !

Nå, men ellers var det da smadderhyggeligt :-) Ærgrer mig bare over at maden ikke er i orden, når man vælger at spise ude !

2 kommentarer:

 1. Ih, du milde, sikke en frokost, det ser vel nok lækkert ud :-)

  Var det ikke noget for dig at komme til til vores madbloggertræf i aug.?

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Enig en pariserbøf skal være med brød under :)

  Carl
  italiensk restaurant København
  http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/

  SvarSlet