onsdag den 12. januar 2011

Simregryde med skært svinekød, porter osv.

I går aftes stod menuen på simregryde med maste kartofler.

Jeg brunede 600 gr. skært svinekød (vendt i hvedemel) sammen med 2 rødløg skåret i kvarte. Herefter tilsatte jeg 1 stor flaske Porter, 1 1/2 spsk muscovadosukker, 1 spsk dijonsennep, 1 spsk tørret timian og 1 spsk citronsaft......tror ikke jeg har glemt noget....:-) Husk at smage til med salt og peber!
Lod det simre i 2 timer og vupti så var det færdigt.

De maste kartofler bestod i al sin enkelthed af kogte bagekartofler skåret i store stykker. Jeg maste dem og blandede dem med en rest kryddersmør og lidt olivenolie samt salt og peber. Vupti, så var de osse færdige :-)

Senere bagte jeg gulerodskage, selvfølgelig Karolines den bedste. UUUUhhmmmm!

2 kommentarer: