mandag den 10. januar 2011

Roastbeef, tunsauce, smørstegte squash og broccoli.

Aftensmaden i dag bestod af Roastbeef
Først svitsede jeg gulerod, løg og hvidløg sammen med timian, salt og peber. Herefter fyldte jeg rødvin på og vand. Da det var kommet i kog, kogte jeg roastbeefen i 18 min.
Op med roastbeefen og tørre lidt. Derefter godt med krydring, salt peber og timian. Glemte vist den friske rosmarin, men det kunne have været godt. På panden med dyret og brun på alle sider. Herefter hvile 15 min. Slut prut færdig !

Hertil serverede jeg kogt broccoli, smørstegte squash og tunsauce
Tunsauce

Smørstegte squash.



2 kommentarer:

  1. Uhm, tunsauce til roastbeef er godt. Jeg afprøvede en opskrift for Spis Bedre på et tidspunkt, hvor det netop var roastbeef med kold tunsauce :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja, det er rigtigt godt :-) Osse dagen efter på en rugbrød :-)
    Kh.Lotte

    SvarSlet